Enquête over Verkeersveiligheid Vlaminckhorstweg in Heino

HEINO – Een aantal bewoners van de Vlaminckhorstweg vindt dat de verkeersituatie op de Vlaminckhorstweg onveilig is. Om eventuele maatregelen te nemen is in afstemming met de gemeente Raalte en Plaatselijk Belang Heino een enquête ontwikkeld om te inventariseren hoe de verkeersgebruiker de veiligheid van de Vlaminckhorsweg ervaart. Op basis van deze inventarisatie zal samen met verkeersdeskundigen van de gemeente Raalte gekeken worden naar eventueel te nemen maatregelen. Alle direct betrokkenen zullen tegen de Kerst persoonlijk een enquête ontvangen met het verzoek deze in te vullen. Deze enquêtes worden dan weer persoonlijk opgehaald vóór 7 januari 2019. Andere belangstellenden en geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd de enquête (schriftelijk bij de bibliotheek of in het Dorpshuus of) digitaal – tot uiterlijk 7 januari 2019 – in te vullen. Voor meer informatie kan gemaild worden naar vlaminckhorstweg@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.