Elfde editie van Snertwandeltocht Red Horse Company

LIERDERHOLTHUIS – Stichting Red Horse Company presenteert op zondag 6 januari voor de elfde keer de jaarlijkse Filippino Snerttocht. De deelnemers kunnen kiezen uit twee wandelroutes: eentje van 5 km en eentje van 10 km. Honden mogen mee, mits aangelijnd. Starten kan tussen 11.00 en 13.00 uur bij de familie Nijhof aan de Lierderholthuisweg 38 in Lierderholthuis. De opbrengst is bestemd voor de ‘armsten der armen’ op de Filipijnen. De inschrijfkosten bedragen 6 euro per persoon (inclusief koffie en thee); kinderen 2 euro. Na afloop van de wandeling staat er een bakkie warme snert klaar. De organisatie raadt aan om goede wandelschoenen aan te trekken. De paden kunnen namelijk nat zijn. Vrijwillige bijdragen aan Stichting Red Horse Company zijn welkom op rekeningnummer NL88RBRB 0845140922.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.