Eerste kavels Noorder Koeslag Wijhe in optie

WIJHE – Op 11 december vond in het gemeentehuis in Wijhe de lotingsavond plaats voor de kavels op Noorder Koeslag in Wijhe. Wethouder Marcel Blind voltrok de loting onder het toeziend oog van de notaris. Van de 21 kavels werden er elf in optie genomen. Na de loting konden de nieuwe buren onder het genot van een hapje en een drankje kennis met elkaar maken. De kavels die niet zijn gekozen tijdens de loting komen binnenkort beschikbaar in de kavelwinkel. Hier kunnen geïnteresseerden de kavels zien en zich alsnog inschrijven volgens de methode ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.