Eerste editie van SealEco MTB Challenge in Lemelerveld

LEMELERVELD – Team Sukerbiet uit Lemelerveld lanceert op zondag 9 december een nieuw mountainbike-evenement: de SealEco MTB Challenge. De deelnemers kunnen kiezen uit afstanden van 33, 60, 75 en 100 km. Alle opbrengsten gaan volledig naar het goede doel: dit jaar is dat KWF kankerbestrijdingl. Onderweg zijn goed ingerichte verzorgingsposten waar onder andere warme pannenkoeken gegeten kunnen worden. De start is bij Tennisvereniging Lemelerveld aan de Verbindingsweg 2B. Deelnemers aan de 75 en 100 km kunnen starten tussen 8.30 en 9.30 uur. De start van de 33 en 60 km is tussen 8.30 en 10.30 uur. Het Inschrijfgeld bedraagt 12,50 eirp per persoon. Voor de jeugd tot 16 jaar kost inschrijving 7,50 euro. Voorinschrijving is mogelijk via staging2.fietssport.nl. Bij aankomst krijgen de deelnemers een bakje snert. Meer informatie is te vinden op staging2.teamsukerbiet.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.