Drukte bij eerste editie Christmas Surprise Party

HEINO – Heino stond het afgelopen weekend in het teken van Kerstmis. Op het programma stonden de Kerstfair in het Dorpshuus en Culi Kerst in het centrum (vrijdag); een kerstbingo en de eerste editie van Christmas Surprise Party (zaterdag) en de koopzondag. Voor de eerste editie van de Christmas Surprise Party in de sporthal hadden De Pompedoers, popkoor SVP en Ons Genoegen de handen ineen geslagen. De hal was omgetoverd tot een groot kerstplein. Geen klassiek kerstconcert, maar meer een braderieachtige opzet, waarbij de gezelligheid voorop stond. Het was lekker druk in de sporthal. Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.