Home / Nieuws / Drukte bij eerste editie Christmas Surprise Party

Drukte bij eerste editie Christmas Surprise Party

HEINO – Heino stond het afgelopen weekend in het teken van Kerstmis. Op het programma stonden de Kerstfair in het Dorpshuus en Culi Kerst in het centrum (vrijdag); een kerstbingo en de eerste editie van Christmas Surprise Party (zaterdag) en de koopzondag. Voor de eerste editie van de Christmas Surprise Party in de sporthal hadden De Pompedoers, popkoor SVP en Ons Genoegen de handen ineen geslagen. De hal was omgetoverd tot een groot kerstplein. Geen klassiek kerstconcert, maar meer een braderieachtige opzet, waarbij de gezelligheid voorop stond. Het was lekker druk in de sporthal. Foto: Annet van Raalten

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.