Droomdag voor gezin uit Raalte

RAALTE – Tereska en Kay en hun dochters Sterre, Lenthe en Hope uit Raalte beleefden eerder deze maand een Droomdag. Deze werd aangeboden door Stichting Droomdag, niet te verwarren met Stichting Droomwens die in opspraak kwam nadat bekend was geworden dat een groot deel van de verkregen gelden in eigen zak was verdwenen. Het gezin kreeg de Droomdag in verband met de ziekte van één van de ouders.

Het programma vond plaats op De Eemhof in Zeewolde waar Stichting Opkikker de gastheer was. Een lakei heette het gezin welkom en over de rode loper en door een erehaag van vrijwilligers liep het gezin naar binnen. Daar was iets te drinken met een gebakje en na het welkomstwoord gingen de gezinsleden op pad. Allereerst werden zij als echte VIP’s rondgereden in Limousines, begeleid door motoragenten. Rotondes werden afgezet en rode stoplichten gepasseerd. Daarna volgde een fotoshoot. Na het lunchbuffet werd het gezin verwacht bij het koninklijk paleis en werden zij omgetoverd tot echte prins(ess)en. Na de rondleiding mochten zij plaatsnemen in de koets. Eenmaal terug volgde een gezellig samenzijn met andere gezinnen en een zangeres. Na een afsluitend diner was het tijd om naar huis te gaan. Maar niet zonder een afscheidscadeau van de vrijwilligers van Stichting Droomdag. Het gezin krijgt over een aantal weken foto’s en een film die de vrijwilligers van de hele dag gemaakt hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.