Home / Sallandcentraal / Doe-dagen voor kinderen Heeten

Doe-dagen voor kinderen Heeten

HEETEN – Stichting Juventa Kindervakantiewerkgroep in Heeten luidt op donderdag 27 en vrijdag 28 december het jaar uit met twee doe-dagen voor de kinderen van groep 3 tot en met 8 van de basisschool. Zij worden op donderdag 27 en vrijdag 28 december om 9.00 uur verwacht bij het Kulturhus Trefpunt. Op het programma staan tal van leuke spelletjes. De doe-tweedaagse duurt beide dagen tot 15.30 uur. Het thema is: Zwervers. De kosten per kind bedragen 3 euro per dag. Graag zelf een gevulde broodtrommel en lege drinkbeker meenemen.

Lees ook

Jaloezieën bestellen? Hier kan het!

(Ingezonden mededeling) Wil je ook graag jaloezieën op maat bestellen? In deze blog vertellen we …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.