Home / Sallandcentraal / Doe-dagen voor kinderen Heeten

Doe-dagen voor kinderen Heeten

HEETEN – Stichting Juventa Kindervakantiewerkgroep in Heeten luidt op donderdag 27 en vrijdag 28 december het jaar uit met twee doe-dagen voor de kinderen van groep 3 tot en met 8 van de basisschool. Zij worden op donderdag 27 en vrijdag 28 december om 9.00 uur verwacht bij het Kulturhus Trefpunt. Op het programma staan tal van leuke spelletjes. De doe-tweedaagse duurt beide dagen tot 15.30 uur. Het thema is: Zwervers. De kosten per kind bedragen 3 euro per dag. Graag zelf een gevulde broodtrommel en lege drinkbeker meenemen.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.