Djordi van der Hoop nieuw trainer bij Wijhe JO19-1

Met ingang van het nieuwe voetbalseizoen 2019-2020 is Djordi van der Hoop de nieuwe trainer van JO19-1. Djordi is tevens Hoofd Jeugdopleidingen en gaat dit combineren met zijn nieuwe functie als trainer. Hij volgt daarmee Ralph Mens op, die vertrekt als jeugdtrainer en Hoofd Jeugdopleidingen.

Djordi is om dit moment trainer van Colmschate JO19-1 en hoopt dit jaar het diploma TC2 te behalen. Daarnaast loopt hij stage bij het eerste elftal van Wijhe ’92. “Djordi heeft een hele duidelijk kijk op jeugdvoetbal en ik verwacht dat hij nadrukkelijk zal gaan bijdragen aan een verdere ontwikkeling van de manier waarop we het voetbal bij de jeugd van Wijhe’92 willen vorm geven. Hij komt bijzonder gedreven over en weet zijn kennis en energie goed over te brengen op andere trainers en spelers.”, aldus Radboud Hendriks, voorzitter Commissie Technische Zaken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.