Deelname aan Sintpuzzel enorm

.

RAALTE – We hadden nog net geen postbodes met rugklachten bij ons aan het bureau staan, maar de deelname aan de jaarlijkse Sinterklaaspuzzel was enorm. Uit het verspreidingsgebied van het Weekblad voor Salland, het Ommer Nieuws en de Dalfser Courant kwamen ontzettend veel inzendingen. We hebben ze niet geteld, maar we schatten dat het er meer dan duizend waren. De foto geeft niet eens het goede beeld. Inmiddels zijn de prijswinnaars van de puzzel in het WvS bekend. Mevrouw Raamsman uit Haarle won de hoofdprijs. Zij kreeg een wooncheque van 200 euro van Rienties Wooninspiratie in Raalte. De tweede prijs was voor de familie Kleinherenbrink uit Heeten. Zij kregen hun prijs, een straatje halve Oudejaarsloten aangeboden uit handen van John van der Vegt van de Smulbaai uit Heino. De derde prijs ging naar Jacquelien Westerkamp uit Luttenberg (rechts op de foto). Zij nam haar prijs, een Vanguard jeans naar keuze, onlangs in ontvangst uit handen van Ellen Schulten van Bij Schulten in Wijhe. De vierde prijs, een kerstcheque ter waarde van 50 euro van GroenRijk Raalte ging naar de familie Schrijver uit Raalte.

Meer foto's

.
.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.