Death of Stalin in Annahuis

RAALTE – FilmHuisRaalte vertoont op vrijdag 14 december de zwartgallige filmkomedie ‘The Death of Stalin’ in het Annahuis in Raalte. De film handelt over de machtsstrijd in het Kremlin na de dood van de Russische dictator Joseph Stalin in 1953. Na zijn overlijden bakkeleien zijn ministers over de controle; sommigen willen positieve veranderingen in de Sovjet-Unie, anderen hebben meer sinistere motieven. The Death of Stalin is een deels historische reconstructie van het politieke gekonkel direct na het overlijden van Stalin en volgt die strijd met veel gevoel voor absurditeit en zwarte humor. Aanvang is om 20.00 uur. Kaarten à 6 euro zijn te koop bij de Parabool en reserveren kan via staging2.filmhuisraalte.nl of mail info@filmhuisraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.