De Stuwzangers in Het Boskamp

HEINO/DALFSEN – Gezelligheidskoor de Stuwzangers uit Vilsteren treedt op zondagmiddag 9 december weer op in Partycentrum Het Boskamp tussen Heino en Dalfsen. Het koor verzorgt drie sets van circa een half uur. Daarnaast werken ook zes solisten mee aan het programma. De muzikale ondersteuning is in handen van het combo van de Stuwzangers. Het koor heeft weer enkele nieuwe nummers toegevoegd aan het repertoire. De toegang is gratis. Wel wordt er met ‘de pet’ rondgegaan. Het Boskamp raadt aan om vroeg te komen; de concerten van De Stuwzangers worden altijd druk bezocht. Aanvang is om 14.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.