De Boerschop mag verder als zorglocatie

RAALTE – Het Raalter college gaat akkoord met het principeverzoek van Stichting Luttenberg Woont om groepsaccommodatie de Boerschop in Luttenberg om te bouwen tot een zorgvoorziening. De Boerschop is nu nog gericht op het huisvesten van groepen vakantiegangers. Stichting Luttenberg Woont wil er twintig zorgappartementen realiseren voor mensen met een zorgzwaarte van vijf of hoger: mensen die door een beperking of dementie niet meer zelfstandig kunnen functioneren. Stichting Luttenberg Woont gaat de plannen nu verder op papier uitwerken. “Wel stellen we voorwaarden”, vertelt wethouder Wout Wagenmans. “Denk aan het groen of het parkeren.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.