Cultureel Café Heino met Paul Herbrink

HEINO – De bekende Heinose kok Paul Herbrink komt op dinsdag 8 januari op bezoek bij het Cultureel Café in de bibliotheek in Heino. Hij vertelt van alles over tafelmanieren. Hoe hoort het eigenlijk, aan en om de eettafel? Voorschriften en gewoontes met betrekking tot ons gedrag bij het eten vormen een onlosmakelijk deel van onze cultuur. Paul Herbrink was docent aan de horeca-opleiding van Deltion en is een bekende figuur in de culinaire wereld rondom Heino. Aanvang is om 14.30 uur. De entree is gratis (vrije gift); aanmelden wordt op prijs gesteld en kan via staging2.bibliotheeksalland.nl, aan de balie in de Bibliotheek in Heino of via cultureelcafeheino@bibliotheeksalland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.