Home / Sallandcentraal / Cozy Kersttocht in Mariënheem

Cozy Kersttocht in Mariënheem

MARIËNHEEM – Onder de noemer Cozy Mariënheem bood Mariënheem dit jaar weer een uitgebreid kerstprogramma aan. Het ging om diverse workshops, optredens van koren en andere activiteiten. Het zwaartepunt van het programma lag op woensdag 19 december. Toen vond er een grote verlichte kersttocht plaats in het dorp. De deelnemers legden een route af door het dorp, waarbij ze onderweg langs diverse kerststallen en livemuziek (van onder andere de Big Band van het Carmel College) kwamen. In totaal namen 1460 mensen deel aan de wandeling. De organisatoren tonen zich dan ook dik tevreden. Foto: Annet van Raalten

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.