Home / Sallandcentraal / Collectieve zorgverzekering Olst-Wijhe voor mensen met een laag inkomen

Collectieve zorgverzekering Olst-Wijhe voor mensen met een laag inkomen

WIJHE – Inwoners van de gemeente Olst-Wijhe met een laag inkomen kunnen gebruik maken van de collectieve zorgverzekering die de gemeente aanbiedt. Zij kunnen zich voor 17 december 2018 aanmelden via www.gezondverzekerd.nl.

Om in aanmerking te komen voor de collectieve zorgverzekering mag het inkomen voor een alleenstaande (ouder) niet hoger zijn dan 1.230,75 euro en voor gehuwden niet hoger dan 1.758,22 euro. Het vermogen mag als alleenstaande (ouder) niet hoger zijn dan 6.020 euro en als gehuwden niet hoger dan 12.040 euro. Dat is exclusief het vermogen dat in de eigen woning zit. Voor inwoners jonger dan 21 jaar en voor inwoners die de pensioengerechtigde leeftijd hebben bereikt, gelden andere inkomensgrenzen. De gemeente kan daarover informatie geven.
Voor vragen kunnen inwoners ook binnenlopen tijdens de inloopspreekuren op maandagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur in het Holstohus in Olst en op dinsdagochtend van 10.30 tot 12.00 uur in het gemeentehuis in Wijhe. Op 3, 4, 10 en 11 december is bij deze inloopspreekuren ook een medewerker van Salland Zorgverzekeringen aanwezig. Mensen die hulp nodig hebben bij het indienen van de aanvraag of willen weten waar ze mogelijk nog meer recht op hebben, kunnen elke vrijdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur binnen lopen bij het inloopspreekuur van Financiën de Baas in het Holstohus.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.