Christmas Carols van Jongenskoor Dalfsen in Kruisverheffing

RAALTE – Het Jongenskoor Dalfsen verzorgt op zondagmiddag 16 december een concert in de basiliek H. Kruisverheffing. De koorknapen zijn geschoold in de techniek van de Engelse koorscholen. Dirigent Henk Ophoff heeft er jaren aan gesleuteld. Na een muzikale vorming (AMV) vanaf zeer jeugdige leeftijd mogen de jongens bij gebleken geschiktheid doorstromen naar het Jongenskoor om zich daar verder te ontwikkelen. Als de stem gebroken is, kunnen ze als tenor of bas het koor blijven ondersteunen. Er komen veelal prima solisten en zelfs dirigenten uit voort. Op het programma staan traditionele meerstemmige Christmas Carols, maar er is ook gelegenheid om bekende kerstliederen mee te zingen. Dat alles begeleid door Adriaan Koops op het majestueuze Adema-orgel. Het Kerstconcert begint om 16.00 uur. De entree is gratis. Bij de uitgang wordt een bijdrage gevraagd ter dekking van de kosten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.