Home / Sallandcentraal / Bridgecursus in Leeren Lampe

Bridgecursus in Leeren Lampe

RAALTE – Bridge Liga Salland biedt vanaf maandagavond 14 januari een bridgecursus voor beginners aan in De Leeren Lampe in Raalte. Deze cursus, die doorloopt tot half april, bestaat uit twaalf lessen die telkens duren van 19.30 tot 22.00 uur.

Ook eerder dit jaar hield de vereniging al een beginnerscursus. Toen deden meer dan dertig mensen mee. De cursus staat onder leiding van de ervaren bridgeleraren Jos Rodijk en Ben Vloedgraven. Doel is om de deelnemers wegwijs te maken in de basisregels en speeltechnieken van de bridgesport. Bridge Liga Salland in Raalte is een vereniging met meer dan driehonderd leden (veel 55-plussers). Zij kunnen op de maandagavond, dinsdagmiddag, woensdagavond en donderdagmiddag in competitieverband bridgen. Na afloop van de cursus staat het de deelnemers vrij om al of niet lid te worden van de Bridge Liga Salland.

De deelnamekosten bedragen 25 euro. Dat is inclusief een cursusboek. Voor een werkboek dient men nog eens 10 euro te betalen. Voor meer informatie en/of opgave kan men contact opnemen met Ben Vloedgraven, tel 06-33315923 of e-mail: benvloedgraven@home.nl.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.