Boerenmarkt in Vilsteren volledig in kerstsfeer

VILSTEREN – Kerstzang door koren, midwinterhoornblazers en kerstbomen zorgen voor een speciale kerstsfeer op de Boerenmarkt in Vilsteren op 15 december. De midwinterhoornblazers zullen regelmatig te horen zijn en ’s middags om 14.30 is er een kort kooroptreden in de kerk. Daar is ook een beeldententoonstelling te bekijken. Natuurlijk liggen de kramen weer vol met eerlijk eten. Speciaal voor de kerst heeft de Veldhoeve een recept voor een kerstkip gemaakt. U kunt de kip met kruiden en recept bestellen bij de Veldhoeve en ophalen op de Boerenmarkt van 15 december. Kijk voor meer informatie op staging2.veldhoevekip.nl.

De Boerenmarkt Vilsteren is elke derde zaterdag van de maand van 11.00 tot 16.00. Kijk voor meer informatie op staging2.landgoedvilsteren.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.