Home / Sallandcentraal / Biljarttriatlon in Lemelerveld

Biljarttriatlon in Lemelerveld

LEMELERVELD – De activiteitencommissie van Biljartvereniging Reimink Lemelerveld houdt dit jaar voor de 26-ste keer het Open Lemelervelds Biljarttriatlontoernooi in Reimink. De voorrondes starten op 22 december. De finale volgt op zondag 6 januari. Teams dienen te bestaan uit drie biljarters: eentje speelt libre, de tweede gaat bandstoten en de derde driebanden. Het plezier staat centraal, dus ook niet-ervaren biljarters zijn hartstikke welkom. De deelnamekosten bedragen 12 euro per team. Aanmelden kan met een mailtje naar info@reimink.com of bvreimink@gmail.com of bij Gerald Reimink, tel. 06-22380031 of 0572-371262. Meer informatie is te vinden op www.bvreimink.wordpress.com.

Lees ook

Raalte vraagt om mening over fietsnetwerk

RAALTE – De gemeente Raalte wil het gebruik van de fiets meer stimuleren en de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.