Biljarttriatlon in Lemelerveld

LEMELERVELD – De activiteitencommissie van Biljartvereniging Reimink Lemelerveld houdt dit jaar voor de 26-ste keer het Open Lemelervelds Biljarttriatlontoernooi in Reimink. De voorrondes starten op 22 december. De finale volgt op zondag 6 januari. Teams dienen te bestaan uit drie biljarters: eentje speelt libre, de tweede gaat bandstoten en de derde driebanden. Het plezier staat centraal, dus ook niet-ervaren biljarters zijn hartstikke welkom. De deelnamekosten bedragen 12 euro per team. Aanmelden kan met een mailtje naar info@reimink.com of bvreimink@gmail.com of bij Gerald Reimink, tel. 06-22380031 of 0572-371262. Meer informatie is te vinden op staging2.bvreimink.wordpress.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.