Bieb Haarle viert kleurrijk feestje

Zaterdagmiddag werd het 50 jarig bestaan van het bibliotheekgebouw in Haarle gevierd met een heuse ‘vernissage’. Alle kinderen van basisschool OP WEG tekenden in het kader van dit bieb-project een dier. Uit elke groep werd de tekening van 1 leerling gekozen. Die is in samenwerking met Leo Kemper nageschilderd op doek. Zaterdagmiddag onthulde wethouder Anja van den Dolder van de gemeente Hellendoorn samen met de acht trotse jonge kunstenaars een voor een de 8 doeken. Het prachtige resultaat siert de komende jaren de wanden van de jeugdafdeling van dit nog steeds modern en helder ogende gebouw.

De schilderijen (toen ook al ontwerpen van basisschoolleerlingen) die 21 jaren de wanden hebben gesierd werden aan de toenmalige ontwerpers overhandigd, en die namen ze maar wat graag mee naar huis.

Foto: Charlotte van Weerd-Zalm

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.