Bibliotheek Haarle viert kleurrijk feestje

HAARLE – Het 50-jarig bestaan van het bibliotheekgebouw in Haarle is afgelopen zaterdag gevierd met een heuse ‘vernissage’. Alle kinderen van basisschool Op Weg hadden in het kader van dit bieb-project een dier getekend. Uit elke groep werd de tekening van één leerling gekozen. Die werd vervolgens in samenwerking met Leo Kemper nageschilderd op doek. Zaterdagmiddag onthulde wethouder Anja van den Dolder van de gemeente Hellendoorn samen met de acht trotse jonge kunstenaars een voor een de acht doeken. Het resultaat siert de komende jaren de wanden van de jeugdafdeling van dit gebouw. De schilderijen die daarvoor 21 jaar lang de wanden hadden versierd, ook ontwerpen van toenmalige basisschoolleerlingen, gingen met de makers mee naar huis.
foto: Charlotte van Weerd-Zalm

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.