Beste oliebollen van Overijssel bij Van der Most

LEMELERVELD – De oliebollen van Bakkerij van der Most zijn bekroond met goud en uitgeroepen tot lekkerste van Overijssel. Volgens het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen voldoen de oliebollen aan de strenge kwaliteitseisen en onderscheiden ze zich van andere producten. Zij bekroonden het product dan ook met goud. Daarnaast werden de oliebollen van Van der Most vorige week door de Oliebollentest online, de opvolger van de AD Oliebollentest, uitgeroepen tot lekkerste van Overijssel. De oliebol kreeg als cijfer een mooie 9,5! Naast de oliebollen zijn ook de appelbeignets en de kerstkaneelstol door het Nederlands Bakkerij Centrum bekroond met goud. “Wij zijn enorm trots op deze bekroningen”, aldus een enthousiaste Mark van der Most, eigenaar van de bakkerij. De bekroonde producten zijn te koop in de winkels van Bakkerij van der Most in Dalfsen, Dedemsvaart, Heino, Lemelerveld, Ommen en Raalte of via staging2.bakkerijvandermost.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.