Beatcrooks verkozen tot populairste party DJ-act

BEESD/LEMELE – Het DJ duo Beatcrooks is woensdagavond 28 november verkozen tot de populairste party DJ-act van dit jaar. Deze Partyawards werden uitgereikt in Club Roodenburg in Beesd. Twee jaar geleden won de DJ-act, bestaande uit Jasper Draaijer uit Lochem en Lemelenaar Frank Dijk, momenteel woonachtig in Vragender, de prijs in de categorie opkomende Party DJ act. Dit jaar vallen zij dus opnieuw in de prijzen. “We zijn enorm blij met deze prijs! We doen wat we leuk vinden, maar het is fantastisch dat ook een gerenommeerde organisatie als de Partyawards dit erkent!”, aldus Frank Dijk. De jury die de prijs uitreikte, roemde de Beatcrooks onder andere om hun unieke ‘Happy Høken’ concept. Hierbij steken zij klassiekers van Normaal, Bökkers en Boh Foi Toch in een nieuw muzikaal jasje. Dat het duo een graag geziene act is, blijkt wel uit de vele optredens van de heren. Zo stonden zij op de Zwarte Cross, Dreamfields Festival en Dauwpop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.