Home / Nieuws / Afvalopruimactie in De Olsterhof

Afvalopruimactie in De Olsterhof

Afvalopruimactie in De Olsterhof

OLST – Op zondag 9 december organiseert Olst in Transitie een afvalopruimactie in het plantsoen De Olsterhof. Internationaal, landelijk en lokaal wordt heel veel afval geproduceerd. Van het afval dat er wordt geproduceerd belandt vervolgens veel op straat en in de natuur. Een groot deel van dat zwerfafval komt uiteindelijk in de rivieren en in de oceanen en veroorzaakt daar de plastic soep. Iedereen die wil helpen is vanaf 14.00 uur welkom bij de kapel.

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.