Afscheidsreceptie voor Hans Marsman bij Toyota Morrenhof

RAALTE – Hans Marsman uit Heeten neemt op woensdag 12 december na ruim 33 jaar afscheid van Toyota Morrenhof in Raalte. Dat gebeurt van 16.00 tot 18.00 uur met een afscheidsreceptie voor iedereen die hem een warm hart toedraagt. Marsman, geboren en getogen Heetenaar, kwam in 1985 in dienst bij het autobedrijf. Eerst in Mariënheem als monteur en later als chef-werkplaats op de huidige locatie van Morrenhof aan de Klipperweg 5 in Raalte. Nu op bijna 66-jarige leeftijd is de tijd gekomen dat Hans samen met zijn vrouw en (klein)kinderen mag genieten van zijn pensioen. “Wij zullen Hans missen om zijn technische knowhow maar vooral om zijn fantastische bijdrage aan de werksfeer”, zo stelt het team van Toyota Morrenhof.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.