Home / Sallandcentraal / Adventsconcert Follow that Star van Reflection

Adventsconcert Follow that Star van Reflection

HEINO – Het koor Reflection presenteert op zondagmiddag 9 december een Adventsconcert in de Katholieke kerk in Heino. Het concert heeft als thema ‘Follow that Star’ en krijgt in verband met het 25 jarig bestaan van Reflection een extra feestelijk tintje. Reflection staat onder leiding van dirigent Magdalena Jarczyk. De muzikale begeleiding is in handen van pianist Kees Kuiper. Gastmuzikanten zijn Annelies Steensma, Andrea Meijer en Dennis Lipman. De toegang tot het concert is gratis. Bij het verlaten van de kerk wordt wel een deurcollecte gehouden ter compensatie van de onkosten. Na afloop van het concert staat er buiten warme chocolademelk en glühwein klaar. Aanvang is om 16.00 uur.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.