Aangepaste openingstijden en activiteiten bij Tijenraan

RAALTE – In de Kerstvakantie worden er allerlei activiteiten georganiseerd bij zwembad Tijenraan. Er is een Baby-peuterdisco en er wordt een Watervoetbaltoernooi georganiseerd. Tijdens de Kerstvakantie zijn er aangepaste openingstijden. Aangepaste openingstijden in de Kerstvakantie In de Kerstvakantie zijn er aangepaste openingstijden bij zwembad Tijenraan. Eerste Kerstdag dinsdag 25 december 2018 en Nieuwjaarsdag dinsdag 1 januari 2019 is het zwembad gesloten.

Op woensdag 2 januari wordt er een Watervoetbaltoernooi gehouden van 13.00 tot 17.00 uur. Watervoetbal is een soort voetbalwedstrijd in 15 centimeter diep water. De bodem van het zwembad staat dus bijna helemaal omhoog. Met behulp van een grote bal en twee waterpolodoeltjes spelen de teams (4 tegen 4) wedstrijden van tien minuten, zonder keeper. De teams bestaan uit vier jongens en/of meisjes uit groep 5 t/m 8 van de basisschool. Voor het winnende team ligt er een leuke toepasselijke prijs klaar. Deelnemen aan het watervoetbaltoernooi is mogelijk door met een team van vier personen op te geven via https://staging2.sportbedrijfraalte.nl/watervoetbal.
Kijk voor meer informatie over de openstelling en de activiteiten in de Kerstvakantie op https://staging2.sportbedrijfraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.