Home / Sallandcentraal / 37-ste editie Kerstwandeling Omheining

37-ste editie Kerstwandeling Omheining

HEINO – De Vereniging voor Heemkunde Omheining in Heino houdt op Tweede Kerstdag 26 december voor de 37-ste keer de traditionele kerstwandeling. De deelnemers kunnen kiezen uit twee routes: eentje van 7,5 km en eentje van 12,5 km. De routes voeren door de omgeving van het Relaer.

Starten kan tussen 12.00 en 14.00 uur bij de Maelderieje in Heino, het onderkomen van Omheining. De koffiepauze is bij de familie Heuven aan de Hogebroeksweg 33. Beide routes zijn bewegwijzerd. Bij de start ontvangt men een in kleur uitgevoerd routeboekje met foto’s en beschrijvingen van heemkundige wetenswaardigheden. Omdat de wandeling voor een groot deel over onverharde wegen, smalle bospaden en door wei- en bouwlanden gaat, is goed schoeisel aan te raden. Het kan voorkomen, dat sommige paden door de weersomstandigheden niet begaanbaar zijn en de lintafbakening en de pijlen afwijken van de routebeschrijving. Volg dan in ieder geval de pijlen. Deelname aan de wandeling is voor eigen risico. Op de wandelroute is EHBO aanwezig. Honden, mits aangelijnd, zijn tijdens deze wandeltocht toegestaan. De deelnamekosten bedragen 3 euro (kinderen tot en met 12 jaar 1 euro). De kosten zijn inclusief koffie, thee of chocolademelk. Voor meer informatie bel naar tel. 0572-395243 of 06-23655865.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.