Home / Sallandcentraal / Zwarte Cross uitverkocht na chaotische voorverkoop

Zwarte Cross uitverkocht na chaotische voorverkoop

HENGELO (GLD) – De kaarten voor de Zwarte Cross waren zaterdag binnen het uur volledig uitverkocht. Op social media klagen teleurgestelde festivalgangers over de chaotische verkoop. De website was voor veel bezoekers niet bereikbaar of liep vast in het bestelproces. Veel mensen grepen naast kaarten. De organisatie biedt via haar website excuses aan.‘’ Dat er vandaag meer vraag dan aanbod zou zijn, hadden wij verwacht. Sterker nog, wij hielden rekening met het binnen een dag uitverkopen van de Zwarte Cross 2019. Echter, de manier waarop dit gegaan is, verdient allerminst de schoonheidsprijs.’’ De organisatie erkent dat de voorbereidingsmaatregelen die zij had getroffen om de drukte in goede banen te leiden niet voldoende waren. ‘’Hierdoor hebben wij niet de service kunnen verlenen die wij nastreven. De hele gang van zaken riep veel onduidelijkheid, frustratie en soms ook boosheid op bij onze bezoekers. Volkomen begrijpelijk en terecht overigens.’’

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Home / archiefcentraal / zwarte cross uitverkocht na chaotische voorverkoop

De kaarten voor de Zwarte Cross waren gisteren binnen het uur volledig uitverkocht. Op social media klagen teleurgestelde festivalgangers over de chaotische verkoop. De website was voor veel bezoekers niet bereikbaar of liep vast in het bestelproces. Veel mensen grepen naast kaarten. 

zwarte cross uitverkocht na chaotische voorverkoop

De organisatie biedt via haar website excuses aan. ‘’ Dat er vandaag meer vraag dan aanbod zou zijn hadden wij verwacht. Sterker nog, wij hielden rekening met het binnen een dag uitverkopen van de Zwarte Cross 2019. Echter, de manier waarop dit gegaan is, verdient allerminst de schoonheidsprijs.’’

De organisatie erkent dat de voorbereidingsmaatregelen die zij hebben getroffen om de drukte in goede banen te leiden niet voldoende waren. ‘’ Hierdoor hebben wij niet de service kunnen verlenen die wij nastreven. De hele gang van zaken riep veel onduidelijkheid, frustratie en soms ook boosheid op bij onze bezoekers. Volkomen begrijpelijk en terecht overigens.’’

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.