Home / archiefcentraal / zwabberaars presenteren nieuwe prins

Carnavalsvereniging de Zwabberaars houdt op zaterdag 10 november weer haar jaarlijkse prinsenwisselingsavond. Thema van de feestelijke avond is ‘glitter & glamour’. Onder leiding van de aftredend Prins Wim de derde en zijn Prinses Linda moet het weer een groot feest worden in de Zwabberdelle, oftewel zaal Zwakenberg, de thuisbasis van CV de Zwabberaars.

zwabberaars presenteren nieuwe prins

Naast de bekendmaking van de nieuwe prins of prinses kunnen de bezoekers kijken en luisteren naar optredens van volkszangers Harry Snijders en Wesley Wolters. Aanvang is om 20.00 uur; de deuren zijn geopend vanaf 19.00 uur. De entree bedraagt 15 euro (10 euro in de voorverkoop bij Bar & Brasserie Zwakenberg, Little Love in Raalte en leden van CV de Zwabberaars.

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.