zorgverzekering voor inwoners raalte met laag inkomen

De gemeente betaalt in 2019 mee aan de zorgpremie. Hierdoor hoopt Raalte dat inwoners met een laag inkomen (tot 110% van de bijstandsnorm) een goede zorgverzekering afsluiten. “We willen niet dat onze inwoners zorg gaan mijden omdat de kosten te hoog worden. Door deze collectieve zorgverzekering aan te bieden willen we iedereen aansporen om een goede verzekering af te sluiten.” legt wethouder Gerria Toeter uit. Vorig jaar deden al 450 mensen mee met de collectieve zorgverzekering.

Aanmelden
Aanmelden voor de verzekering van de gemeente kan via staging2.gezondverzekerd.nl. Na de aanmelding kan Salland de huidige zorgverzekering opzeggen. Dit moet uiterlijk 31 december gebeuren. De nieuwe zorgverzekering gaat dan in op 1 januari 2019.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.