Home / archiefcentraal / zorgverzekering voor inwoners raalte met laag inkomen

Inwoners van de gemeente Raalte met een laag inkomen kunnen een zorgverzekering afsluiten via de gemeente. Deze zorgverzekering biedt de gemeente aan in samenwerking met Salland Verzekeringen. 

zorgverzekering voor inwoners raalte met laag inkomen

De gemeente betaalt in 2019 mee aan de zorgpremie. Hierdoor hoopt Raalte dat inwoners met een laag inkomen (tot 110% van de bijstandsnorm) een goede zorgverzekering afsluiten. “We willen niet dat onze inwoners zorg gaan mijden omdat de kosten te hoog worden. Door deze collectieve zorgverzekering aan te bieden willen we iedereen aansporen om een goede verzekering af te sluiten.” legt wethouder Gerria Toeter uit. Vorig jaar deden al 450 mensen mee met de collectieve zorgverzekering.

Aanmelden
Aanmelden voor de verzekering van de gemeente kan via www.gezondverzekerd.nl. Na de aanmelding kan Salland de huidige zorgverzekering opzeggen. Dit moet uiterlijk 31 december gebeuren. De nieuwe zorgverzekering gaat dan in op 1 januari 2019.

Lees ook

Coronaproof sekspraatjes op jongerencamping Dennenoord

OMMEN – Medewerkers van GGD IJsselland bezochten dinsdagmiddag 20 juli de jongerencamping Dennenoord in Ommen. …

Home / Sallandcentraal / Zorgverzekering voor inwoners Raalte met laag inkomen

Zorgverzekering voor inwoners Raalte met laag inkomen

Inwoners van de gemeente Raalte met een laag inkomen kunnen een zorgverzekering afsluiten via de gemeente. Deze zorgverzekering biedt de gemeente aan in samenwerking met Salland Verzekeringen. De gemeente betaalt in 2019 mee aan de zorgpremie. Hierdoor hoopt Raalte dat inwoners met een laag inkomen (tot 110% van de bijstandsnorm) een goede zorgverzekering afsluiten. “We willen niet dat onze inwoners zorg gaan mijden omdat de kosten te hoog worden. Door deze collectieve zorgverzekering aan te bieden willen we iedereen aansporen om een goede verzekering af te sluiten.” legt wethouder Gerria Toeter uit. Vorig jaar deden al 450 mensen mee met de collectieve zorgverzekering.

Aanmelden

Aanmelden voor de verzekering van de gemeente kan via www.gezondverzekerd.nl. Na de aanmelding kan Salland de huidige zorgverzekering opzeggen. Dit moet uiterlijk 31 december gebeuren. De nieuwe zorgverzekering gaat dan in op 1 januari 2019.

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.