Zoom Out viert jubileum

HEINO – Vrijdag 23 november vierde videoclub Zoom Out Heino haar 20-jarig bestaan. In de filmzaal van het Dorpshuus beleefden publiek en clubleden een nostalgische avond met oud en recent filmmateriaal. Opgericht in 1998 door Jannes Seine en drie filmvrienden, was en is de club nog steeds zeer actief. Van de super8 camera tot de 4k camera’s nu, de ontwikkeling is snel gegaan. Aan de hand van clubmateriaal vanaf 2000 tot aan nu konden de aanwezigen die ontwikkeling volgen. Zo stond onder andere de eerste speelfilm uit 2006 op het programma. Net als de film over het 40-jarig bestaan van Aero Club Salland in 2011. Recent maakten clubleden achtergrondfilmpjes voor een jubilerend koor en verfilmden ze weer een scenario van Joke Zwaal. Dick Slaats won met zijn montage van haar scenario op 12 november 2018 de Alfons Slag trofee. Met die film werd een volle filmavond afgesloten. Op de foto van links naar rechts: ‘Midlife’-regisseur Daan Utermark, scenarioschrijfster Joke Zwaal en winnaar van de trofee Dick Slaats.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.