zoektocht naar identiteit sinterklaasconference en ierse songs in het hoftheater

ID Theatre Company | ID
In de voorstelling ID krijgen 6 jonge mensen de kans om een nieuwe identiteit voor zichzelf te creëren, maar daarvoor moeten ze eerst uitzoeken wat hun identiteit nu is. Ze worden begeleid door een onzichtbare spelleider, die de groep uitdaagt om hun angsten, geheimen en gedachten over elkaar prijs te geven. Samen proberen ze uit te vinden wat hun eigen identiteit is en of de oordelen die ze hebben over elkaar en zichzelf eigenlijk wel kloppen? Hoever gaat iedereen voor die nieuwe identiteit of blijven ze uiteindelijk toch liever wie ze waren? Een multidisciplinaire voorstelling over de kracht en de zwakte van het verschuilen achter een identiteit. Met persoonlijke verhalen, performances en hedendaagse dans die elkaar in rap tempo afwisselen.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor ID Theatre Company, op donderdag 8 november om 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 16,00 per stuk. Studenten en scholieren krijgen op vertoon van hun schoolpas 50% korting als ze op de dag zelf kaarten bestellen.

The Bentley’s | To Liverpool and Back
De vijf bevlogen muzikanten van The Bentleys nemen het publiek op vrijdag 9 november mee op de spannende reis die de rock-‘n-roll maakte van de VS naar Engeland en terug. Vol passie en overtuiging creëren ze de sound, sfeer en swing van de fifties en sixties.
De voorstelling van The Bentley’s is uitverkocht.

Javier Guzman| Sinterklaasconference 2018 (Try-out)
Javier Guzman maakte eerder vijf Sinterklaasconferences en nu is het tijd voor de wervelende zesde! Javier neemt het jaar met je door, zoals alleen hij dat kan. Zichzelf vastbijtend in het nieuws, belangrijk of onbelangrijk, het maakt niet uit, humor komt aan het licht. De voorstelling van Javier Guzman op zaterdag 10 november is uitverkocht.

O’Dreams| Broken
De voorstelling ‘Broken’ van O’Dreams gaat op reis door Ierland, waar hun gezamenlijke vriendschap ooit begon. Om breuken te helen en nieuwe crashes te voorkomen. Schieten de scheuren steeds verder in hun onderlinge verhoudingen? Of komen ze zelf én samen sterker terug dan ooit? Een trilogie met parels van Ierse songs als hun enige kompas. Dwars over de breuklijnen van zowel hun vriendschap als het land dat hen zo lief is. Een bewogen reis van drie muziekvrienden.

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor de voorstelling van O’Dreams op zondag 11 november. De voorstelling vindt plaats in de foyer van het HOFtheater en begint om 15.00 uur.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.