Home / Belangrijk / Zingende Prins voor de Zwabberaars

Zingende Prins voor de Zwabberaars

RAALTE – Frits van der Vorst regeert dit jaar als Prins Frits 1e over Carnavalsvereniging de Zwabberaars uit Raalte. Hij werd zaterdagavond in de goed gevulde Zwabberdelle (Bar & Brasserie Zwakenberg) gepresenteerd en geïnstalleerd. De 30-jarige prins is een geboren en getogen Raaltenaar. Hij woont in Raalte, heeft een relatie en is trotse vader van drie zoons: Kees (10) , Frits Jr. (8) & Hendrik (4). In het dagelijks leven is hij werkzaam in de metaalrecycling. Daarnaast timmert hij aan de weg als zanger. De nieuwe Prins der Zwabberaars is sinds één jaar officieel verbonden aan de carnavalsvereniging, althans als actief lid. Wel was hij de afgelopen jaren al een vaste bezoeker van de feesten van de Zwabberaars. Als motto heeft hij gekozen: ‘Met Prins Frits 1e aan de zwier, heb je de hele carnaval plezier’.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.