Home / Sallandcentraal / Zing Nederlands met me in teken van Sinterklaas

Zing Nederlands met me in teken van Sinterklaas

RAALTE – ‘Zing Nederlands met me!’ gaat op zaterdagmiddag 17 november op herhaling in de bibliotheek in Raalte. Ditmaal is het de bedoeling om met mensen uit allerlei landen Nederlandse Sinterklaas liedjes te zingen. Via de woorden in bekende liedjes maken nieuwkomers kennis met betekenis, uitspraak en uitdrukkingen. Zo leren ze op een leuke manier de taal. “In Raalte werken we samen met een aantal lokale muzikanten en met Stichting Vluchtelingenwerk”, vertelt programmamedewerker Froukje Weber van de Bibliotheek Salland. “Zo bereiken we mensen die graag hun Nederlands willen oefenen.” De toegang is gratis, ook als je gewoon Nederlands spreekt. Aanvang is om 15.00 uur. Zie ook www.bibliotheeksalland.nl/zingnederlandsmetme.

Lees ook

Wereldwinkel Heino in actie voor coronahulp in Nepal

HEINO – Wereldwinkel Heino heeft besloten om 10 procent van de maandomzet van augustus rechtstreeks …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.