Zilversmid Dambar weer naar Raalte

RAALTE – Zilversmid Dambar Biswokarma uit Nepal is op vrijdag 23 november weer te gast in de Wereldwinkel in het Kulturhus in Raalte. Tussen 13.30 en 20.00 uur verkoopt hij daar zijn sieraden. Bovendien neemt hij een tweede zilversmid mee en verzorgt hij een kleine demonstratie. Dambar heeft in Katmandu een zilverfabriekje, waar enkele door hem opgeleide zilversmeden onder zijn leiding werken. Dambar ondersteunt ook een aantal projecten in Nepal, waaronder een school in zijn geboortedorp en een weeshuis. Ook helpt hij bijvoorbeeld mensen die geld voor een behandeling in een ziekenhuis nodig hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.