Workshops en receptenmarkt in kader van Nederland leest

RAALTE – De Bibliotheek in Raalte staat deze maand in het kader van de themamaand ‘Nederland leest’ in het teken van gezonde voeding. De komende weken zijn er twee workshops over dat onderwerp in de bibliotheken in Raalte en Heino. Daarnaast vindt er op woensdag 21 november een internationale receptenmarkt plaats in de bieb in Raalte.

Michelle van Roos en Manon van Eijsden verzorgen op dinsdag 20 november een workshop over gezonde voeding voor kinderen in de Bibliotheek in Raalte. De twee zijn de auteurs van het boek Wegwijs in de Voedingsjungle, een praktische gids voor ouders die lekker en verantwoord eten willen klaarmaken. Aanvang is om 19.30 uur. Diëtisten Angela Schokker en Melissa Zantinge zijn donderdagavond 29 november te gast in de bieb in Heino. Zij vertellen alles over voeding. Aanvang is om 19.30 uur. Er is plek voor twintig bezoekers, dus reserveer snel! De toegang is gratis.
Op woensdag 21 november staat er een internationale receptenmarkt op het programma in de bieb in Raalte. Vanaf 20.00 uur kan elke keukenprins(es) de bezoekers laten proeven van zijn of haar lekkerste recept. Er is één spelregel: de recepten staan op papier en iedereen mag ze ruilen. De receptenmarkt wordt georganiseerd in samenwerking met Taalpunt. Aanmelden kan via staging2.bibliotheeksalland.nl/nederlandleest. Daar is ook meer informatie te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.