workshop duurzame voedselproductie

 Pip Gilmore van Slow Food IJsselvallei gaat in op een duurzame toekomst voor ons voedingspatroon. Klimaatverandering, milieuvervuiling en bevolkingsgroei stellen een verantwoorde voedselproductie voor de toekomst op de proef. De intensieve, industriële manier waarop we nu ons voedsel maken is zelfs een belangrijke oorzaak van klimaatverandering.

Slow Food is een internationale beweging die zich inzet voor lokale, kleinschalige, milieuvriendelijke en productie van hoogwaardig voedsel. Naast voorzitter van de afdeling IJsselvallei is Pip Gilmore, die de workshop geeft, zelf kweker van paddenstoelen. Met het werk van Slow Food en haar eigen kwekerij als voorbeelden laat ze zien en proeven hoe onze voedselvoorziening de toekomst in zou kunnen gaan.

Zie voor meer informatie staging2.bibliotheeksalland.nl/nederlandleest

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.