Home / archiefcentraal / winterfair verder als heinose kerstfair

De jaarlijkse Winterfair in Heino gaat dit jaar verder als de Heinose Kerstfair. Het evenement wordt verplaatst naar het Dorpshuus. Daar is op vrijdag 14 december tussen 16.00 en 21.00 uur een uitgebreid aanbod kerst- en winter-gerelateerde artikelen te vinden.

winterfair verder als heinose kerstfair

De organisatie zet in op een hoog cadeaugehalte van het aanbod. Kleine workshops of demo’s zijn ook welkom. Ook een plek op de Heinose Kerstfair? Mail dan naar kerstfairheino@gmail.com. Daarna zal er een inschrijfformulier gestuurd worden. Voor meer informatie kan men terecht bij Ans Stegeman, tel. 0572-700212 of Annelies Borgers, tel. 0572-392665 of 06-42235352.

 

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.