Winter Zaterdag bij Elferink Mode en Bij Schulten

(Advertorial)

WIJHE – Elferink Mode en Bij Schulten houden op zaterdag 17 november een ‘Winter Zaterdag’. De twee modezaken presenteren hun nieuwe collecties. Deze laten een feestelijke knipoog zien naar de komende decembermaand met gouddetails of lurexdraad naast stijlvolle kledingstukken in zwart en donkerblauw. Elke kassabon geldt als een lot. Bij Elferink Mode maken betalende klanten kans op een artikel van Geisha en één van Anna van Toor. Bij Bij Schulten worden een Summumcadeaubon ter waarde van 100 euro en de nieuwste VanGuard V850 jeans voor mannen verloot. Vanaf 12.00 uur laten Netty en Sijtse Krist uit Wijhe de bezoekers van Elferink Mode kennis maken met hun wijnen. Er is volop gelegenheid om ze te proeven. Bij Bij Schulten is Huid- & Haarverzorging Ellen aanwezig voor vrijblijvend kleuradvies voor haar én nagels. Acht personen worden die middag ter plekke in de winkel getrakteerd op een gellakbehandeling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.