Home / Sallandcentraal / Wijnproeverij van Proefwijn

Wijnproeverij van Proefwijn

WIJHE – Sijtse en Netty van Proefwijn verzorgen op zaterdag 24 november een wijnproeverij in hun bedrijfspand aan de Industrieweg 18 in Wijhe. Dit met het oog op de komende feestdagen. Iedereen is welkom om een groot assortiment aan wijnen komen proeven. Voor het eigen familiediner of om cadeau te doen, bijvoorbeeld als relatiegeschenk. Proefwijn helpt de juiste keuzes te maken in de wereld van wijn. De deuren van Wijnloods 18 staan die dag open van 13.00 tot 18.00 uur.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Home / archiefcentraal / wijnproeverij van proefwijn

Sijtse en Netty van Proefwijn verzorgen op zaterdag 24 november een wijnproeverij in hun bedrijfspand aan de Industrieweg 18 in Wijhe. Dit met het oog op de komende feestdagen. Iedereen is welkom om een groot assortiment aan wijnen komen proeven. Voor het eigen familiediner of om cadeau te doen, bijvoorbeeld als relatiegeschenk. Proefwijn helpt de juiste keuzes te maken in de wereld van wijn. De deuren van Wijnloods 18 staan die dag open van 13.00 tot 18.00 uur.

wijnproeverij van proefwijn

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.