Home / archiefcentraal / wijhese harmonie scoort met maestro van wijhe

Herma Schippers mag zich de Maestro van Wijhe noemen. Vorige week vond de wedstrijd plaats in een uitverkocht Capellenborg Theater. Het evenement, geïnspireerd door het tv-programma Maestro, was georganiseerd ter ere van het 135-jarig bestaan van de Wijhese Harmonie.

wijhese harmonie scoort met maestro van wijhe

Zes deelnemers namen het dirigeerstokje ter hand. Het ging naast Herma om Martje Veenstra, Marco ten Kate, Gerben Bentum, Jan Amse en Anton Kleine Schaars. In de finale namen Herma, Gerben en Marco het tegen elkaar op. Herma won uiteindelijk met een bewerking van ‘Someone like you’ van Adele.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.