Wie wordt het Goudhaentje van 2018?

Op donderdag 3 januari 2019 is het weer zover. Dan wordt op de nieuwjaarsreceptie bekend gemaakt wie met de titel ‘Goudhaentje 2018’ naar huis gaat. Welk project, idee of initiatief zorgt ervoor dat onze gemeente een nog betere plek wordt om te wonen? Wie mag dit jaar benoemd worden tot Goudhaentje? Tot en met 28 november kan iedereen een initiatief nomineren.
Dit kan via staging2.raalte.nl/goudhaentje. Uit deze genomineerden kiest de jury, onder leiding van burgemeester Martijn Dadema, drie finalisten voor het Goudhaentje 2018. In de aanloop naar de prijsuitreiking krijgen deze genomineerden aandacht via de media. Iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriete finalist. De stem van het publiek telt uiteindelijk even zwaar als de stem van een jurylid.

Winnen

Tijdens de nieuwjaarsreceptie op donderdag 3 januari 2019 wordt de winnaar bekend gemaakt. Naast het felbegeerde beeldje, ontworpen door Magies Glas, sleept de winnaar ook een cheque van 1000 euro in de wacht. Het geld vormt een positieve impuls voor de ontwikkeling van het initiatief. De initiatieven die op de tweede en derde plaats eindigen ontvangen cheques van respectievelijk 500 euro en 250 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.