Wethouder Melenhorst neemt eerste Raalter Monopoly in ontvangst

RAALTE – Wethouder Melenhorst heeft zaterdagochtend bij de Jumbo supermarkt, aan de Domineeskamp in Raalte het eerste exemplaar van de Raalter Monopoly in ontvangst genomen. Hij ontving het spel uit handen van Roy Nijenkamp en Anne Boer van de plaatselijke supermarkt. Het spel is ontwikkeld door Jumbo Raalte Domineeskamp in samenwerking met Identity Games. Jelle Marcus was namens Identity Games ook aanwezig.

Het spel is volledig op maat gemaakt en heeft een volledig Raalter karakter. Niet alleen de straten, stations en nutsbedrijven zijn vervangen. Ook de vormgeving van het spel en de inhoud van de Kans- en Algemeen Fondskaarten zijn volledig afgestemd op Raalte. De straten in het spel lopen van de goedkope Westdorplaan tot de dure Kwartel. Andere bekende namen zijn onder meer de Pauluskerk en de Medine Moskee. Ook lokale festiviteiten als Stöppelhaene en Ribs & Blues hebben een plekje gekregen op het speelbord. Het bordspel is in een oplage van duizend stuks verschenen en is voor 50 euro te koop bij Jumbo Raalte aan de Domineeskamp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.