‘Wat is er mis met Juttemis’ op het podium in Haarle

HAARLE – ‘Wat is er mis met Juttemis?’, dat is de titel van het blijspel dat toneelvereniging ‘Ons Genoegen’ uit Haarle op vrijdag 23, zaterdag 24 en vrijdag 30 november op de planken brengt. De uitvoeringen zijn dit jaar in muziekgebouw ‘Klatromba’.

Het vrolijke stuk speelt zich af op het strand van het doorgaans zo stille kustplaatsje Schuimgat. Het ziet er zwart van de journalisten op zoek naar anonieme, maar sensationele tips over de dorpsfiguur Juttemis. Een bijzonder dorpsfiguur, dat door de plaatselijk wethouder de hand boven het hoofd wordt gehouden. De komst van een nieuwe burgemeester brengt Schuimgat in beroering. Samen met de superrijke Duitse toeriste Doktor Frommel denkt zij in het plaatsje een vijfsterrenhotel te realiseren.
‘Ons Genoegen’ repeteerde sinds eind augustus zo’n twee keer per week om het vertrouwde niveau weer te bereiken. Door dit jaar in Klatromba te spelen, is het podium een stuk kleiner en zit er minder afstand tussen het publiek en de spelers. De bijna 100-jarige vereniging kijkt uit naar de nieuwe podiumzaal die komend jaar wordt gebouwd bij Sportorant. Omdat de capaciteit van Klatromba wat kleiner is zijn er dit jaar drie voorstellingen. De zaal is elke avond open om 19.30 uur en de voorstelling begint om 20.00 uur. Kaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar voor € 7,50 (mits niet uitverkocht) of telefonisch te reserveren via 0548-595603. In de pauze is er een loterij waarbij mooie prijzen te winnen zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.