Warme ontvangst voor Sint in Wijhe

WIJHE – Door de lage waterstand van de IJssel was het nog even spannend of Sinterklaas Wijhe wel met de boot kon bereiken, maar zaterdag kwam hij keurig op tijd met zijn Pieten aan bij de Loswal. Zo’n 250 kinderen en hun ouders, opa’s en oma’s, maakten de boottocht mee. Eenmaal aan de Loswal werd het hele gezelschap verwelkomd door nog eens honderden plaatsgenoten en dweilorkest De Iesselbloazers. Burgemeester Strien schudde als eerste de goedheiligman de hand, waarna de twee in een koets stapten en via de Poort van Wijhe en de Langstraat naar het Van Dedemplein reden. Op het bordes van Villa Wijhezicht hielden Sinterklaas en de burgemeester een korte toespraak. Daar brachten de kinderen ook het op de boot ingestudeerde lied ten gehore. Voor de blije kinderen waren er verder nog diverse activiteiten. Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.