Wandeltocht vanuit Lettele

DEVENTER/BATHMEN/LETTELE – Wandelen door natuurgebieden, langs weilanden en sloten over het mooie Sallandse platteland. Dat kan tijdens de Koerkampwandeltocht op zaterdag 24 november. De organisatie is in handen van DOCA (Deventer Oost Club Activiteiten) en Stichting Bathmen Promotie. Wandelaars kunnen starten bij Café-Restaurant De Koerkamp in Lettele. Er worden afstanden uitgezet van 5, 10, 15 of 25 kilometer. De routes voeren door het natuurgebied van Stichting IJssellandschap, de Oostermaat en over het landgoed ‘t Hemeltje. De deelnemers lopen over asfaltwegen en bos- en zandpaden. Inschrijven en starten is mogelijk bij café-restaurant De Koerkamp in Lettele. Wandelaars die 25 kilometer gaan lopen, kunnen starten tussen 9.00 en 11.00 uur. Voor de 5, 10 of 15 kilometer is de start tussen 9.00 en 12.00 uur. Het startbureau sluit om 16.00 uur. Meer informatie op staging2.bathmen.nl en op staging2.wandel.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.