Home / archiefcentraal / wandeling in de duursche waarden

Staatsbosbeheer presenteert op zondag 11 november weer een wandeling in de Duursche Waarden. De deelnemers struinen via het smalle wandelpad door het ooibos naar de steenfabriek en de uiterwaarden.

wandeling in de duursche waarden

De Staatsbosbeheer IJsselnatuurgids vertelt onderweg over de vogels en planten, maar ook over het ontstaan van de Duursche Waarden. Maak kennis met de maaimachines van het gebied: de Schotse hooglanders en Shetlandpony’s. De wandeling duurt van 9.30 tot 12.30 uur. De start is bij het Infocentrum IJssel Den Nul.

De deelnamekosten bedragen 5 euro (kinderen tot en met 12 jaar half geld). Aanmelden kan bij Infocentrum IJssel Den Nul, evenementen@infocentrumijssel.nl, tel: 0570-745040. Spontaan meewandelen kan ook. Tip: Trek waterdichte wandelschoenen of laarzen aan en neem een verrekijker en iets te eten en drinken mee voor onderweg! Zie verder www.staatsbosbeheer.nl en www.infocentrumijssel.nl.

Lees ook

Alleen materiële schade bij botsing op Almelosestraat

RAALTE – Vanmiddag zijn twee auto’s op elkaar gebotst op de Almelosestraat in Raalte. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.