wandeling in de duursche waarden

De Staatsbosbeheer IJsselnatuurgids vertelt onderweg over de vogels en planten, maar ook over het ontstaan van de Duursche Waarden. Maak kennis met de maaimachines van het gebied: de Schotse hooglanders en Shetlandpony’s. De wandeling duurt van 9.30 tot 12.30 uur. De start is bij het Infocentrum IJssel Den Nul.

De deelnamekosten bedragen 5 euro (kinderen tot en met 12 jaar half geld). Aanmelden kan bij Infocentrum IJssel Den Nul, evenementen@infocentrumijssel.nl, tel: 0570-745040. Spontaan meewandelen kan ook. Tip: Trek waterdichte wandelschoenen of laarzen aan en neem een verrekijker en iets te eten en drinken mee voor onderweg! Zie verder staging2.staatsbosbeheer.nl en staging2.infocentrumijssel.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.