Home / archiefcentraal / wandeling door raalte voor partners van volwassenen met autisme

Vanuit de behoefte van een aantal partners van een volwassene met de diagnose autisme (ASS) of een vermoeden van autisme organiseert Evenmens voor hen een wandeling door Raalte. Deze vindt plaats op donderdag 29 november, wanneer er om 13.15 uur verzameld wordt bij Schuilenburg.

wandeling door raalte voor partners van volwassenen met autisme

Om antwoord te krijgen op de vragen die spelen, gaat de groep al wandelend met elkaar in gesprek tussen 13.30 en 14.30 uur. Vervolgens gaat het gesprek verder onder het genot van een kop koffie of thee bij de Noaber. De kosten per consumptie bedragen 1 euro. Wie wil meewandelen kan zich opgeven bij Herma Spoolder via 06-36403898 of hspoolder@evenmens.nl.

Lees ook

Coronaproof sekspraatjes op jongerencamping Dennenoord

OMMEN – Medewerkers van GGD IJsselland bezochten dinsdagmiddag 20 juli de jongerencamping Dennenoord in Ommen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.