volleybalster kirsten knip komt naar lemelerveld

Dit was een mooie kennismaking met de sport voor de deelnemertjes van SportBSO InOranje. Voor volleybalvereniging Salvora en volleybalvereniging de Bevers was het een perfecte gelegenheid om zich te profileren bij de basisschooljeugd. Om het samenwerkingssucces te vieren zal woensdag 7 november sportief en feestelijk worden afgesloten. De jeugd zal op deze dag gezamenlijk met Salvora en de Bevers diverse volleybalclinics afsluiten. De SportBSO kinderen van InOranje en de jongste jeugd van Salvora en de Bevers krijgen dan een training van Oranje International Kirsten Knip.

De clinic begint om 14.00. Na afloop is er de mogelijkheid om met Kirsten Knip op de foto te gaan en een handtekening te scoren.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.